Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Εκθεση ζωγραφικής της εικαστικού - διακοσμήτριας Βάνας Κούτσια Παπακωνσταντίνου με τίτλο «endless gold»

 Το χρονικό διάστημα από 28 έως 30 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ιτέα Φωκίδας η έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού - διακοσμήτριας Βάνας Κούτσια  Παπακωνσταντίνου με τίτλο «endless gold». 

Η Βάνα Κούτσια - Παπακωνσταντίνου έχει σπουδάσει εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση και κατέχει την πιστοποίηση NCFE του βρετανικού φορέα, είναι  μέλος του συλλόγου μας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, μένει και δραστηριοποιείται στην Ιτέα Φωκίδας. 

Ήταν η δεύτερη ατομική της έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Συλλόγου μας. Οι πίνακες της εκτέθηκαν σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο κτίριο Κονιάκος στην Ακτή Αγκάλης. 

Η εναλλαγή των χρωμάτων, η επιλογή των θεμάτων και η εν γένει ζωντάνια των έργων της εντυπωσίασαν όσους είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την εκδήλωση, τόσο τους κατοίκους της ...

περιοχή μας αλλά και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους.

 Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Δελμούζο Γεώργιο, τον Δήμαρχο του Δ. Δελφών κ. ΤΑΓΚΑΛΗ Παναγιώτη και εκπροσώπους συλλόγων της περιοχής μας για την έμπρακτη στήριξή τους. 

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, «την εταιρεία ΓΑΛΑΞΙΔΙ Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.», «το μεζεδοπωλείο Το Καρέ του Μεζέ», «το κατάστημα GALART, η τέχνη της κορνίζας», «το εστιατόριο Μαγειρείον», «το ανθοκήπιο ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ Θ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ», «το CAFÉ BAR RESTAURANT MOLOS», και το κατάστημα «Χρώματα-σιδηρικά-εργαλεία ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ».

Πολλά συγχαρητήρια στην  εικαστικό - διακοσμήτρια Βάνα Κούτσια – Παπακωνσταντίνου, της οποίας ευχόμαστε να συνεχίσει με κάθε επιτυχία το δημιουργικό της έργο, χαρίζοντας μας ελπίδα, ηρεμία και αισιοδοξία, όπως ακριβώς μας μεταδίδουν οι πίνακες της.                                                          Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Η Πρόεδρος                                                Η Γεν. Γραμματέας    

  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Νικολέτα                    ΤΣΑΠΚΙΝΗ Μαρία

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου