Στίλβη, κόρη του
Πηνειού και εγγονή της Γαίας κατά την ελληνική μυθολογία, μπύρα από την
Καρδίτσα στην πραγματική, σημερινή εποχή.
Η Θεσσαλική Ζυθοποιία, μια μικροζυθοποιία που δημιουργήθηκε από πέντε φίλους στην Καρδίτσα, στις αρχές του 2015, παράγει δυο τύπους μπύρας Στίλβη.
Μια Lager και μια Irish Stout.
Και οι δύο είναι διαθέσιμες σε βαρέλι, κυρίως στην περιοχή της Καρδίτσας.
Έχοντας στόχο την προτεραιότητα στην ελληνική αγορά όπου αυτό είναι δυνατό, οι μπύρες Στίλβη θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε...
φιάλες των 330ml και 500ml.
Τα καζάνια βράζουν και η παραγωγή δεν σταματά. Με ξεχωριστή φροντίδα σε κάθε στάδιο της και με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε επιλογή της η Ζυθοποιία Θεσσαλίας ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει σε σύντομο διάστημα την τρίτη της μπύρα, την Στίλβη Weiss.
Η Θεσσαλική Ζυθοποιία, μια μικροζυθοποιία που δημιουργήθηκε από πέντε φίλους στην Καρδίτσα, στις αρχές του 2015, παράγει δυο τύπους μπύρας Στίλβη.
Μια Lager και μια Irish Stout.
Και οι δύο είναι διαθέσιμες σε βαρέλι, κυρίως στην περιοχή της Καρδίτσας.
Έχοντας στόχο την προτεραιότητα στην ελληνική αγορά όπου αυτό είναι δυνατό, οι μπύρες Στίλβη θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε...
φιάλες των 330ml και 500ml.
Τα καζάνια βράζουν και η παραγωγή δεν σταματά. Με ξεχωριστή φροντίδα σε κάθε στάδιο της και με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε επιλογή της η Ζυθοποιία Θεσσαλίας ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει σε σύντομο διάστημα την τρίτη της μπύρα, την Στίλβη Weiss.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου